TWIFT.DK | Nyt i Danmark | Fredagsrock i Tivoli Musik Festival

Fredagsrock i Tivoli Musik Festival

Fredagsrock i Tivoli – Musik Festival

Fredagsrock i Tivoli er sandsynligvis Danmarks mest populære sted for udendørs koncerter, og den finder sted på det ikoniske Plænen. Som I nok allerede ved, så ligger Tivoli i vores hovedstad København. Hvis man ikke er lokal, så er den nem nok at finde, da den ligger lige ved siden af hovedbanegården. Perfekt til en dagstur. Og det har mange da også taget til sig: Hvert år er der mere end en halvmillion besøgende, der kommer for at nyde Fredagsrocken, og publikum er en god blanding af både mænd og kvinder, store som små.

/></figure><p>Selv om ordet ’rock’ er en del af navnet, så er der også massere af musikere fra andre musikgenre. Det er højst sandsynligt også dette diversificerede spilleprogram, der gør, at enhver føler de kan være med: Pop, rock og rap er alt sammen velkommen. Desuden lykkedes det også for deres Fredagsrock-program at have en god blanding af internationale, danske og nye kunstnere.<br></p><p><strong>Pris på Fredagsrock</strong><br></p><p>Hvis du spørger dig selv: ’Hvad koster fredagsrock i Tivoli?’, så er svaret forholdsvist ligetil: Det er gratis. Hvert fald sådan næsten. Det er nemlig ikke koncerten i sig selv, der koster noget, men indgangen til Tivoli. Når indgangen er betalt, kan du altså nyde lige så mange af sangerne og kunstnerne, som du vil. Prisen er altså afhængig af, hvilken type indgangsbillet, du køber, og hvor ofte du har tænkt dig at bruge det.</p><figure class=/></figure><ul><li>Entré for børn under 3: Gratis</li><li>Entré for børn fra 3-7: 60 kr.</li><li>Entré for alle 8+: 130 kr.</li><li>Årlig tivolikort: 350 kr.</li></ul><p>I skal dog være OBS på, at entréprisen kan stige efter kl. 19 til 200 kr. på selve dagen!<br></p><p><strong>Hvilke type kunstnere kan man forvente?</strong><br></p><p>Den bedste måde at få en følelse for, hvad du kan forvente, er ved at kigge på oversigten for Fredagsrock 2019. Listen af kunstnere talte blandt andet Joey Moe, Den Gale Pose, Medina, The Minds of 99, D-A-D, TV2, Tina Dickow, Ms. Lauren Hill, Jason Derulo, MØ, Mads Langer og utallige andre. Det kan være en god idé at finde hele listen for at tjekke, om det kan betale sig for dig at købe et årskort til Fredagsrock 2020, eller om du foretrækker at købe en enkelt entrébillet. Hvis du ser listen, vil du også lægge mærke til, at der er superstjerner til enhver smag.<br></p><p>Nogle mener, at musikfestivalen før i tiden var gået lidt i kvalitet, men langt om længe er ved at nå samme niveau som før. Både når det kommer til kvalitet og diversitet. Mange er glade for at se et alsidigt musikprogram, og der er endnu højere forventninger til Fredagsrock i Tivoli 2020. <br></p><p><strong>Kører Fredagsrock hele året?</strong><br></p><p>Fredagsrock, hvor længe det varer, og dets starttidspunkt – det er alle nogle af de mest almindelige spørgsmål. Fredagsrock er dog et open-air koncept og egner sig derfor ikke som helårsevent. Koncerterne plejer at starte i april, som det gjorde i 2019, og slutte sidst i september, når det gode vejr så småt begynder at nå sin slutning.<br></p><p><strong>Anden praktisk information omkring Fredagsrock i Tivoli</strong><br></p><p><em>Hvad tid slutter Fredagsrock?</em> Der er som sådan ikke noget officielt sluttidspunkt for Fredagsrock-koncerterne, men det officielle starttidspunkt er altid kl. 22. De anbefaler dog, at man kommer i god tid, så man kan få en bedre plads. Det kan også hjælpe, da Tivoli af lovmæssige grunde ikke altid kan spille så højt som andre steder, da de ligger midt i centrum.</p><figure class=/></figure><p><em>Er der en aldersgrænse?</em> Nej. Alle er virkelig velkomne til dette event, men dog sælges der selvfølgelig ikke alkohol til børn under 18 år. Du kan se priserne for de forskellige aldersgrupper i sektionen ovenfor.<br></p><p><em>Hvad hvis jeg er kørestolsbruger?</em> Når de siger, at alle er velkomne, så mener de det. Tivoli har sørget for, at alle ind- og udgange er kørestolsvenlige, og gør alt for, at der er god udsigt. Desuden kan en ledsager medbringes gratis.</p><p><em>Vil der være adgang til toiletter?</em> Tivoli er et familiested, der ligger vægt på sikkerhed og hygiejne. Derfor vil du være i stand til at finde toiletter rundt omkring. Der er også toiletter beregnet til handicappet i flere af Havens restauranter samt Puslehuset, Pantomimeteatret og udgangen mod Glyptoteket.</p>
</div>

F$cking related   F$cking related    F$cking related   F$cking related    F$cking related   F$cking related    F$cking related   F$cking related