TWIFT.DK | Nyt i Danmark | Tesla Model 3 er Årets Bil 2020 – og så lidt til!

Tesla Model 3 er Årets Bil 2020 – og så lidt til!

Hvert år udnævner flere lande i Europa og andre stedet title Årets Bil. I Danmark blev årets bil 2020 den allerede anerkendte Tesla Model 3. Men hvorfor blev det lige netop denne bil blandt mange fantastiske modeller?

Tesla Model 3

Hvis du måske ikke er den store bilelsker, så ser du måske ikke meget andet end en kasse med sæder, hjul og døre, men der er meget mere, der gemmer sig lige under overfladen. Selv hvis du føler, at du har styr på din viden omkring vores firhjulede partnere, så kan der stadig være information omkring Tesla Model 3, som du måske ikke havde tænkt på – og som gør det til den første elbil, der nogensinde modtager denne pris. Læs med her og find ud af mere om dette prisvindende køretøj.

Fjerner dine fordomme om elbiler

Selvom der er sket meget, og teknologien de seneste år har udviklet sig med lynets hast, så er der stadig en masse danskere, der har fordomme over for elbiler. Desværre afspejler det langt fra den virkelighed, som vi ser i dag, og der kan være flere folk derude, der går glip af drømmebilen, fordi det ikke kan se udover dette.

En af de ting, der har set stort fremskridt af hastigheden for genopladning af elbiler, og hvor langt en sådan elbil kan køre. Tesla Model 3 er på omkring 400 km per. opladning, og ladehastigheden er i sin mest bogstavelige forstand lynhurtig: På 15 minutter har du nok batteri på din elbil til at køre et sted mellem 200 til 250 km.

Kan holde en utrolig værdi

Vi ved det alle godt – når en bil først forlader garagen hos sælgeren og kører ud på vejen, så er det næsten helt uundgåeligt, at den ikke falder øjeblikkeligt i værdi. For nogle bestemt bilmodeller kan faldet i værdi faktisk være ret voldsomt. Hvis du er ny på bilmarkedet, så er det bestemt noget, som du bør holde rigtig godt øje med. En anden grund til, at biler kan falde i værdi er, at det bliver værre over tid: Funktionerne, der tilbydes, er pludselig ikke opdaterede, GPS’en er blevet forældet over tid, og bilen vil miste styrke. Men måske du kan undgå alt dette.

Tesla Model 3

Selvom man aldrig helt ville kunne undgå, at en brugt bil mister værdi i forhold til en, der er splinterny, så har Tesla Danmark ville skabe en biltype, der mister mindst værdi over tid. Og ikke nok med det, så har de faktisk forsøgt (og lykkedes!) i et inkorporere funktioner, der endda kan have en positiv effekt på bilens værdi over tid. Med systemet, som du finder i Tesla Model 3, vil de sende regelmæssige opdateringer, der holder bilens software frisk og fantastisk, og disse updates kan højst sandsynligt mere, end du forestiller dig: Bilen blev blandt andet hurtigere efter nogle af de seneste softwarejusteringer.

Tesla er også et fællesskab

Hvis du spørger enhver Tesla-ejer, så vil du helt sikkert få det samme svar: Tesla er mere end bare en bil – det er et samfund. Mange vil kunne fortælle dig historier om, hvordan der næsten er hilsepligt fra en Tesla-ejer til en anden, og hvor meget der bliver gjort ud af at hilse ordentligt på hinanden. Når man køber en Tesla, føler mig nemlig også, at man bliver en del af en større ideologi og tankegang, hvor andre mennesker med denne elbil deler samme syn på verden som dig. Og det er værd at fejre.

Denne bil er utrolig underholdning

Dette er et helt fantastisk køretøj – og det er ikke kun den helt utrolige køreglæde, som den giver, der holder dig underholdt. På bilens skærm er det muligt at få alle dine foretrukne streamingtjenester som Youtube og Netflix, som du og/eller familien kan nyde, når I trækker en til siden og holder en kort pause. Til voksne er der mange funktioner, som man kun kan glædes af: Der er avancerede funktioner, når det kommer til sikkerhed og bekvemmelighed, og designet kommer i flere modeller, så du kan vælge den, der passer til dine krav. Der findes Standard Plus, Long Range og Performance. Hvilken model, du vælger, kommer naturligvis til at påvirke din Tesla Model 3 pris, og kan lægge på alt mellem ca. 369.900 kroner til mere end 484.900 kroner.

Tesla Model 3

Priserne varerier helt og holdent efter, hvor meget den skal personaliseres. Det betyder, at Tesla Danmark priser er noget, der forandres i det øjeblik, at du skal vælge bl.a. farve, om den skal være med baghjulstræk eller dual motor firehjulstræk, om den skal have premium-interiør, afhængertræk, vinterhjul, sport-fælge eller ej.

Ekstra sikkerhedsforanstaltninger

Denne bil kommer med helt utrolige sikkerhedsfunktioner, så du trygt kan give dig ud io verden. Tesla Model 3 kommer med autopilot, som kan være med til at styre – og endda accelerere eller bremse – i trafikken, hvis du skulle komme faretruende tæt på fodgægngere eller andre bilister. Selvkørende funktioner som automatisk parkering og automatisk vognbaneskift eller nærmest futuristiske funktioner, hvor din bil kommer hen og finder dig (Summon), er også en del af pakken.

Hvis du skulle opleve, at nogen skader din bil under kørsel, eller mens du holder parkeret et sted, har du nu også større chance for at finde den skyldige. Hvis bilen rammes, kan den aktivere en masse små kameraer, der fanger en optagelse af hele scenariet, og som du kan se senere – det kan fx afsløre en andens nummerplade og/eller bevise, at skaden ikke er din skyld.

For at gøre oplevelsen mere sikker har man også fjernet bilnøglen – hvert fald i den traditionelle forstand. I stedet for kan det være nok, at du har din telefon i lommen. Med Teslas applikation får du nemlig fri adgang til bilen – den registrerer, hvem du er, og du behøver hverken tænde eller slukke. Det samme gælder naturligvis, når du går væk fra bilen, hvor den ligeledes slukker og låser automatisk. Hvis din smartphone ikke er med eller er løbet tør, så kan du i stedet tage det sorte plastikkort, som du får med som nøgle. Det er praktisk, da du nemt kan havde det med overalt bl.a. i din pung.

F$cking related   F$cking related    F$cking related   F$cking related    F$cking related   F$cking related    F$cking related   F$cking related